Blandat - Moa

Torsdag:
Jag och Nilsson tog oss till gymmet för att köra ett svinbra benpass efter all julmat. Började med omväxlande löpning och powerwalk. Körde en hel den olika övningar och det resulterade i en skön träningsvärk i både rumpa och ben. Gött! Efter gymmet gick vi lita i handen och kollade, fick med mig lite småsaker så som underkläder osv.
 
Fredag:
Mötte upp Ellen och körde ett rygg och axelpass, mitt i gymmet för omväxlingens skull. Var inte jättemycket folk så då passade vi på, Nicole visade även en ny axelövning som vi testade och även den gav mig en träningsvärk att släpa på. Hej hej otränad tjej, när skolan börjar blir kosten strikt och träningen bättre än innan igen, börjar bli dax nu!
 
Måndag:
Igår hade vi hoppning och en av övningarna var självklart till mitt hat, studs. Både jag och Nilsson avskyr stund, och tyvärr kom jag bara in kalasbra 1/4 gånger. Måste säga att jag typ tappar lite fokus och blir för stressad själv när det är studs då jag vill att det ska bli perfekt just eftersom det är flera hinder efter varandra med små avstånd. Men aja, red i min nya hjälm och den var sååå skön, kär alltså. Men förutom studsen hade vi 2 hinder där man skulle byta galopp över, vilket gick okej. Är medveten om att han har svårt att byta galopp och inte jättestark i galoppen överlag, så tyckte han var jätteduktig som förstod några gånger och bytte när jag ville, var även fin när vi ökade och minskade galoppen. Kul att känna en så stor förändring sen jag red honom första gången han kom till blåkulla, riktig pärla det där! 
 
Måste bara lägga till att både jag och Wilma i våran grupp fick John Whitaker hjälmar i julklapp, så jäkla snygga alltså. Nu har båda vi två och Nilsson finhjälmar, bästa!
 
Ska försöka ta lite bilder på lite av grejerna jag fick i julklapp, men det får bli senare i veckan.

Calle trav - Moa

Skulle ljug om jag sa annat än att jag älskar denna häst, min fina Catch High ♥


Överkropp - Ellen

Igår så var det överkropp på schemat jag kom dit strax efter 5 och Moa en liten stund efter och vi var kvar till stängning, vilket var vid 8 haha.. Vi gjorde några nya övningar och maskiner vi inte kört på länge. Bra med omväxling! 
 
En härlig bild från i somras

Minishopping - Ellen

Idag så gick vi även lite i centrum efter träningen och kikade lite mellandagsrean är i full gång men hittade tyvärr inget som föll mig riktigt i smaken hittade några saker. Ska åka till Farsta nån dag och sen vill jag åka till Lyckås. Måste ha nya ridbyxor mina svarta som jag köpte förra sommaren är helt sönder. Sömmarna har spruckit, resåren i midjan har släppt och nu i måndags gick gylfen sönder.. Skitkvalitet ska försöka införskaffa mig lite nytt.

Tillbaka - Ellen

Idag var både jag och Moa tillbaka på Najaden äntligen säger jag bara! Ett benpass blev det idag mer övningar än maskiner idag kändes det som, vi måste lära oss flera övningar och sätt man kan träna kroppen så manings gör samma likadana samma vecka. Imorgon ska vi köra överkropp tror jag!

En bild från i sommras.. Feta? Ja.

Julafton - Moa




Julavslutningen - Moa


Dagen före dagen - Moa

Onsdag: 
I onsdags körde jag sämsta passet på länge, hade noll motivation och var bara hungrig och trött. Värdelöst, vilket gjode att jag körde typ 2/3 magövningar.
 
Torsdag:
Hade avslutning i kyrkan med skolan, supermysigt. Senare på kvällen var det dressyr på Calle. Må säga att han var skitfin, så himla kul alltså. Inte bara min mor som är kär i den hästen, utan även jag. Med andra ord var han riktigt dyr och näst intill perfekt, han gjorde känslan och kvällen bäst!
 
 
 
Måndag: 
Idag var det blåbärshoppning på ridskolan, hoppade en liten 80 bana på Fritz efter alla barnen just för att öva tills vidare. Tyvärr gick han innan och därför vr han inte där jag ville ha honom som när jag endast jag ridit fram. Han stod emot massa och ville inte alls arbete som annars. Traven var helt okej, men galoppen var ok, dock inte alls där jag brukar ha honom. Hoppade fram på 2 kryss inne på banan och då fick jag ett bra flyt och följsamheten var bättre än vanligt. Sen när det kom till själva banan, han stod emot som bara sjutton mot alla hinder och jag drev som jag vet inte vad. Inte alls en snygg runda, men huvudsaken var att han hoppade felfritt och slappnade av när jag varvade ner. Satsar på en finare runda nästa gång, men enligt Lotta var det en bra runda.
 
 
 
Meeeeen, imorgon är det iallafall julaftom, så ni senare i veckan kanske ni får lite bilder på något av det jag får, vem vet!
 
Vet fortfarande inte varför bilderna blir snea, men dssa bilder är från myskvällen med Janina, Ellen och Lovisa i lördags. Den andra är från gårdagens spakväll med Lovisa och Ellen!

Mesigt - Moa


Skuttar Nina - Ellen

Hoppade igen den ridlektionen jag missade på Comanche idag och skuttade lite med Nina. Hon skötte sig super och hade riktigt kul! :)


Lussekattsbak - emteam


Mer vardag? - emteam

Känns som att bloggen börjar bli lite mer vardag vilket är jättekul för oss då det finns mer att blogga om när vi inte tränar och rider. Hoppas ni tycker det blir lika roligt att följa bloggen :)

En bild från Horse show när Ellen träffade Tyra.

Lektionsmästerskapen 2013 - ellen


En dålig bild från datan, framhoppningen på Roo gård.


Aris- ellen

Idag på lektionen fick jag rida Aris, min jättebebis.
Han var inte på humör det var som att sitta på ett brunstigt sto, han slängde med huvudet när det inte alls var jobbigt och tjurade ihop mot skänkeln och tog den inte helt enkelt. Så jag gick från glad till stressad när vi skulle rida upp ett valfritt program och jag som inte har ridit LB innan blev lite smånervös för sist när jag red Aris var han underbar men idag var det som en helt annan häst. Moa la mer märke till att han inte lyssnade än vad min ridlärare gjorde.. Menmen han hade väl ingen bra dag haha.
 
Hade ingen egen bild så det blev en från hemsidan.
 

Hamnar här igen haha.. - Ellen

Nu blev det såhär igen att jag skriver ett långt inlägg om min vecka.. igen.
 
Måndag:
En vanlig dag i skolan och en vanlig dag på gymmet invigde mina nya träningsbraller från Gina tricot! Leopardmönstrade så jävla snygga är så nöjd med dem, tunna och sköna inte alls lika stela som dem jag har från H&M. Sen på kvällen var det markarbete och jag red Dionne, en tråkig lektion men Dionne är en riktig pärla kan henne så bra då jag red henne jättemycket förra året. Som jag skrev under videon har jag toppat med henne redan och vill ha nya utmaningar men henne finns över om jag ska hoppa ponny så får ta henne. En riktig superponny!



 
Tisdag: 
I skolan gjorde vi pepparkakshus istället för att ha vanliga lektioner. I min grupp hade vi med en jätteduktig tjej allt hon gör blir snyggt! Ritar, skulpterar, fotar ni fattar. Så vi satsade och det blev asbra lite stelt bara då jag inte umgås med henne annars men annars var det toppen, en kul dag fast magont senare på gymmet på grund av all deg jag käkade haha..



 
Onsdag: 
Igår så städade vi ett klassrum och skåpen så det hände inte så mycket mer den dan, gick till Moa som fortfarande var kvar i skolan och satt där och käkade. Skulle egentligen till gymmet men klockan sprang iväg och kom fram till gymmet och började köra kvart i sex kanske och kvart över skulle jag till skolan för att få mina betyg. Ett kort pass men gjorde det jobbigaste och mest basic övningarna. Bättre än inget. Fick inga hejdundrande betyg så var inte direkt nöjd, var trött också så kände mig rätt tom. I våras hade jag superbra betyg runt 230-240 poäng nu hade jag 210..