Måndag, tisdag och onsdag - ellen

En liten kort sammanfattning av dagarna..
I måndags så hände inte mycket gjorde årets första nationella prov, svenska muntligt. Kändes sådär men fick ett B så borde vara nöjd, eftersom våran lärare blev klar så fick vi betygen direkt skönt att slippa gå veckor utan att få veta hur det gått. Körde armar istället för rygg som vi vanligtvis kör på måndagar skönt med variation och det finns en kort filmsnutt från när vi kör en tricepsövning. Mina muskler börjar äntligen ta sig någorlunda det kommer ta ett bra tag att få till allting men herregud vad snyggt det kommer bli i slutändan! Väl på kvällen så var det hoppträning som egentligen gick bra men det kändes sådär hela passet vet ej varför? Finns en kort beskrivning under videon på videofyme det har krånglat ibland att få upp texten på bloggen så kika in på videofyme!



Tisdagen blev även lite som en shoppingdag även måndagen hehe.. Pengarna försvann ganska fort men får lön snart så det känns inte lika dåligt iallafall. Sen väntade ett benpass på eftermiddagen/kvällen så omotiverad som bara den vilket resulterade tullen bra början på passet som blev väldigt oseriöst från min och Hoes sida tyvärr.

Igår hände inte mycket vi har en speciell vecka i skolan då man antingen praoar eller har som en fokusvecka på något ämne och jag sitter i skolan med ett musikprojekt hur tråkigt som helst verkligen. Menmen inga lärare här igår så jag gick på idrotten och kollade med min idrottslärare vad han tror kan vara för fel på min fot så nu är en tid bokad på Haninge fysiocenter den 12/3. Får förhoppningsvis reda på vad som är fel det är verkligen på tiden! 
Åkte med Moa till Farsta och kikade lite sen så mötte jag Ida och Maria drog sen till torvalla och såg A-laget spela. Ingen träning igår alltså men den tar jag igen innan stallet idag! Hittade även två underbara parfymer som jag verkligen fastnade för sen typ tusen andra också men dem här två från VS kom med på bild.



Nu har jag precis slutat och ska röra mig mot Najaden (otaggad) sen blir det stallet som gäller. Vet inte vem jag vill rida idag vill rida både Morran och Kingen men gick inte så bra sist jag red nån av dem så känner lite sådär inför ridningen idag.



Hoppträning - ellen

Hetsig Dillon idag skönt att han hade lite mer tryck framåt men lite för mycket uppåt.. Hoppade bra när vi kom rätt vet när vi kommer komma fel på vissa hinder men det är för sent att göra något åt det ibland.


Armar - ellen


No words needed - ellen







Dressyrlektion - Ellen

Igår/i torsdags var det dressyrlektion som varje torsdag och fick Kingen. Var jättefin stortsett genom hela passet tar inte skänkeln när det blir jobbigt så det blev lite stretigt ett tag men sen gav han upp och blev jättefin. Som avslutning på passet så skulle vi vända en "kort" snett igenom sakta av till skritt på medellinjen och fatta galopp igen och rida ut i det nya varvet. Här tyckte han att jag krävde för mycket så han tjurade ihop totalt och sprang i nån slags fyrtaktig töltgalopp med huvudet rakt fram påväg uppåt. Kämpade i några minuter sen gav han sig någorlunda i galoppen och när vi travade av var han lika fin som i början på passet! 
 
Så en sammanfattning av passet kan man väl säga fin men trotsig med bra avslut.
 
Bildbrist på Kingen så bjussar på denna.